ხილის ჟელე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხილი და 1 ს.კ შაქრის ფხვნილი 5 წუთით მოვხარშოთ 100 მლ წყალში, 10 გრ ჟელატინი დავალბოთ 2ს.კ წყალში. როდესაც დაჯირჯვლდება ავურიოთ  ხილს. დანარჩენი ჟელატინი დავალბოთ 50 მლ წყალში, დავდგათ დაბალ ცეცხლზე, ვიდრე ჟელატინი გადნება და ავურიოთ  იოგურტს და დანარჩენ შაქარს. ავიღოთ ჭიქები, ჯერ დავასხათ იოგურტი, 30 წუთით შევდოთ მაცივარში, გამოღების შემდეგ დავასხათ ხილის მასა და ისევ შევდოთ მაცივარში.

ხილის ჟელე

4 (80%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო დესერტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი