შემადგენლობა:
მომზადება:
4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილთან ერთად. თანდათან ვურიოთ 0.5 ჩ.ჭ ფქვილი,0.5 ჩ.ჭ კარტოფილის ფქვილი,კვერცხის ცილები გავთქვიფოთ გათეთრებამდე და შევურიოთ ცომში.
მიღებული ცომი მოვაავსოთ ზეთწასმულ, ოდნავ ფქვილმოყრილ ფურცელზე და შევდგათ საშუალო სიმხურვალის ღუმელში. როცა ცომი გავარდისფერდება,გამოვიღოთ ღუმლიდან, მოვათავსოთ მაგიდაზე, სწრაფად წავუსვათ ზედ ხილის პიურე და სანამ ცხელია, დავახვიოთ, ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და 1-2 წუთით შევდგათ ღუმელში.
გაგრის ბავაროისი |
ნახატზე სხვა ფორმა აქვს. რეცეპტში სხვა წერია
აუუუუუ ძაან მაგარია ისეთი გემრიელი გამომივიდა რომ არ ვიცი რა ვტქვა დიდი მადლობა