ხბოს ფილე სოკოთი

შეადგენლობა:

მომზადება:

შეაზავეთ ხბოს ხორცი მარილით და პილპილით. ზეთი გააცხელეთ ქვაბში და ხორცი ყველა მხრიდან

შეაწითლეთ. დაამატეთ დაჭრილი ხახვი, სტაფილო, კანგაცლილი და დაჭრილი პომიდორი. შუშეთ

ბოსტნეული 5 წუთით, დაამატეთ 250 მლ ცხელი წყალი, დაფნის ფოთოლი, სოკო,ლიმონის ცედრა.

შუშეთ ხორცი 1-2 საათი, დროდადრო ზევიდან მოასხით წვენი.

ხორცი დაჭერით და თბილად შეინახეთ. შეავსეთ ნახარშის წვენი ცოტაოდენი წყლით, გაწურეთ და

შეასქელეთ ცივ წყალში გახსნილი მოშუშული ფქვილით. სოუსი ცალკე მიიტანეთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვინოში მოშუშული თევზი