მასალა:
მომზადება:
1 ჩაის კოვზი ჟელატინი გახსენით 1 ჭიქა ანადუღარ, ცივ წყალში. ცალკე 3 სუფრის კოვზი ჟელატინის, 3 ჭიქა წყლისა და ½ ჭიქა შაქრისაგან დავამზადოთ ჟელე და მივცეთ რაიმე შეფერილობა. ხაჭოს დაუმატეთ კარაქი და ½ ჭიქა შაქარი, შემდეგ ქიშმიში და თხილი. ჟელატინისა და ცივი წყლის მასა წამოადუღეთ ½ ჭიქა შაქართან ერთად, რომ გაცივდება, შეურიეთ ხაჭოიან მასას, გადაიტანეთ ფორმაში და გააციეთ. ცოტა ხანში ზემოდან მოასხით ფერადი ჟელეიანი მასას და ისევ გააციეთ. სურვილის შემთვევაში შეგიძლიათ გააკეთოთ რამდენიმე ფენა: ხაჭო-ჟელე-ხაჭო და ა.შ.
ტკბილი ძეხვი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი