ხალვა

შემადგენლობა:

სიროფისთვის:

მომზადება:

მანის ბურღული მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე ოქროსფრად. შაქრისგან და წყლისგან მოვადუღოთ

სიროგი, ჩავამატოთ ლიმონის გახეხილი ცედრა და წვენი. მანის ბურღულს მოვასხათ გამდნარი

კარაქი,ცხელი სიროდი და მოვამზადოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წთ. მიღებული მასა ჩავასხათ

სასურველ ფორმებში და ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და დარიჩინი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტკბილი ფლავი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი