ჭვიშტარი

მომზადება:

სუფთად გაცრილი სიმინდის ფხვილი მოვზილოთ რძესა და მაწონში. ავურიოთ ერთი-ორი კვერცხი. ამოვაგუნდაოთ  გუნდა, გავყოთ ორ ნაწილად და გავაბრტყელოთ. ერთი ფენა დავდოთ გახურებულ ქვის კეცზე, მოვაყაროთ 5-6 ჩ.ჭ დაფხვნილი იმერული ყველი, დავაფაროთ ზემოდან ცომის მეოე ნახევარი და გავაბრტყელოთ. ზემოდან მოვასხათ დაფხვნილი ყველისა და კვერცხის ნარევი.

ჭვიშტარი

4.2 (84%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აფხაზურა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი