შემადგენლობა:
მომზადება:
ჭარხალი კარგად გავრეცხოთ ან შევწვათ, შემდეგ გავაცალოთ კანი და წვრილად დავჭრათ ან დავკეპოთ.
ნიგოზი,მარილი, ქინძი,ნიორი დავნაყოთ ერთად ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შემდეგ დავუმატოთ
დანაყილი ნიორი, წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ქინძი, მარილი, გავხსნათ ღვინის ძმრით და მიღებულ მასალას
შევურიოთ გამზადებული ჭარხალი. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელზე და ზემოდან მოვაყაროთ წვრილად
დაჭრილი ოხრახუში ფოთოლი.
სოკოს და სტაფილოს სალათი ბარდით ( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი