მომზადება:
500 გ ჭარხალი კარგად გარეცხეთ, მოხარშეთ ან შეწვით, შემდეგ გააცილეთ კანი, წვრიალდ დაჭერით ან დაკეპეთ. ნიგოზი 1-3 ჩ.ჭ, მარილი, ქინძი 4 ძირი, ნიორი 4 კბილი, დანაყეთ ერთად ან გაატარეთ, დაუმატეთ ძმარი 1/4 ჩ.ჭ,აურიეთ ჭარხალში, ჩაყარეთ შესაფერის ჭურჭელში,ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუშის ფოთოლი და ბროწეულის მარცვლები, ღვინის ძმარის მაგიერ შეიძლება გამოიყენოთ ბროწეულის წვენი.
"ნიჟარები" ისპანახით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი