შემადგენლობა:
მომზადება:
წიწიბურა გავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში.
მოხარშული ძეხვი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ ცოტაოდენ ცხიმში.
მწვანე ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვაყაროთ მზა წიწიბურას.
კიტრის მწნილი დავჭრათ თხლად და შევურიოთ ძეხვს. ზეთისხილს გამოვაცალოთ კურკები,
დავჭრათ სასურველ ზომებად და ყველაფერი ერთად დავამატოთ წიწიბურას.
ამოვურიოთ, გემოვნებით მოვაყაროთ მარილი და
სურვილის შემთხვევაში მოვასხათ კეტჩუპი.
ბრინჯი პომიდვრის სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი