წიწიბურა

მომზადება:

გარეცხეთ 2 ჭიქა გადარჩეული წიწიბურა. გადაიტანეთ ტილოზე, გააშრეთ. მოათავსეთ ტაფაზე და

დაბალ ცცხლზე გააჩერეთ გაწითლებამდე. ხშირად აურიეთ. გადაიტანეთ ქვაბში, დაასხით 5 ჭიქა

წყალი, ხარშეთ თავდახურულში, სანამ არ ამოიშრობს წყალს, დაუმატეთ 2ს.კ კარაქი და მარილი

გემოვნებით.

წიწიბურა

4.4 (87.62%) 21 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სოკოს რაგუ ყველით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახიკელი* says:

    აააა, კაი ჩანს

დატოვეთ კომენტარი