წიწაკის მწნილი

გემრიელი და მარტივი მწნილის რეცეპტი..! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწაკას დაუსერეთ წვერები და გააჩერეთ 24 საათი. შემდეგ დაასხით მდუღარე წყალი, დააყოვნეთ 2 საათის განმავლობაში. მარილი და წყალი წამოადუღეთ, გააცივეთ. წიწაკა მოათავსეთ ემალის ღრმა ჭურჭელში, დაასხით მარილაინი წყალი, დააფარეთ სიმინდის ტაროს ფუჩეჩი. 3-4 დღის შემდეგ წიწკა მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილებში, დაასხით თავისივე მარილწყალი, დააფინეთ სიმინდის ფუჩეჩი, დააფარეთ ხუფები.

წიწაკის მწნილი

4.8 (95%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

წითელი პომიდვრის მწნილი