მომზადება:
ფქვილი შუა ადგილას ჩავაღრმავოთ, შიგ ჩავასხათ არაჟანი ან მაწონი, კვერცხის გული, ჩავყაროთ შაქარი და მარილი. ავზილოთ ჯერ კოვზით, შემდეგ ხელით. მივიღებთ მაგარ ცომს. დავუმატოთ ერბო ან ზეთი , კიდევ ვზილოთ კარგა ხანს. შემდეგ გავიტანოთ გარეთ და დავდოთ სიცივეში 20 -25 წუთით, რათა ცომი გამაგრდეს და არ აიწიოს. ასეთი ცომი გამოიყენება ღვეზელებისთვის და სხვადასხვაგვარი ხაჭაპურებისთვის.
ბურგერი ინდაურის ხორცით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი