შემადგენლობა:
მომზადება:
გამდნარი მარგარინი და კვერცხი შეურიეთ ,დაამატეთ მაწონი, არაჟანი,სოდა, შეზილეთ ნელ-ნელა. ჩაამატეთ ფქვილი და მოზილეთ რბილი ცომი. გააცერეთ 10-15 წუთი. გააბრტყელეთ სქელ ფენად, ჩადეთ სართი, მოუკარით თავი. მოკრული თავის მხრიდან დადეთ ღუმელის ტაფაზე,ხელით გაშალეთ ტაფის ზომაზე. წაუსვით კვერცხის გული და გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე. ცომში ჩასადები სართი შეარჩიეთ თქვენი გემოვნებით.
ფუნთუშები სიმინდით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი