შემადგენლობა:
მომზადება:
კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 10-15 წუთი. ხახვი დავჭრათ და ჩავხრაკოთ ზეთში. დავამატოთ კომბოსტო, დავასხათ ცოტაოდენი წყალი და ვშუშოთ ნელ ცეცხზე, სანამ კომბოსტო არ დარბილდება. მოვაყაროთ წვრილად დაწღილი მწვანილები, მარილი, პილპილი და გავაციოთ. ცომი გავაბრტყელოთ, ამოვჭრათ ბურთულები, გავაბრტყტელოთ, ჩავდოთ კომბოსტოს გულსართი, მოვუკრათ გვერდები და შევწვათ ზეთში.
ნიგვზიანი ბურთულები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი