შემადგენლობა:
მომზადება:
ცომის მოსამზადებლად კარაქი ავადუღოთ წყალთან ერთად, დავუმატოთ მარილი, გაცრილი ფქვილი და განუწყვეტლივ ვურიოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, შემდეგ გადავდგათ ცეცხლიდან და დავუმატოთ თითო-თითო კვერცხი. ტაფას ცხიმი წავუსვათ, ცომი კოვზით გადავიღოთ მასზე, მივცეთ ბურთულების ფორმა და გამოვაცხოთ 25-30 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე გაცხელებულ აერღუმელში.ნამცხვრები შუაზე გავჭრათ დანით, კრემი შიგ ჩავდოთ, ზემოდან კი მოვასხათ დამდნარი შოკოლადი.
სამარხვო ღვეზელი |