შემადგენლობა:
მომზადება:
ნახევარი ჩაის ჭიქა ფქვილი, 1ჩაის ჭიქა არაჟანი და 100 გრამი შოკოლადი ერთად ავურიოთ,
ჩავასხათ ქვაბში და წამოვადუღოთ. შემდეგ გადმოვდგათ, გავაცივოთ, გავურიოთ 5 კვერცხის გულისა
და 200 გრამი შაქრის კარგად ათქვეფილი გოგლიმოგლი და ბოლოს იმავე ხუთი კვერცხის თეთრად
ათქვეფილი ცილა. გამოვაცხოთ იმავე წესით, როგორც სხვა სუფლეები.
ხაჭოს პუდინგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი