შემადგენლობა:
მომზადება:
გავაცალკევოთ კვერცხის გულები და ცილები ერთმანეთისაგან. ავთქვიფოთ კვერცხის ცილები, მივიყვანოთ გათეთრებამდე. ბლენდერში ჩავყაროთ შოკოალადები, დავასხათ ცხელი წყალი, და ავთქვიფოთ. ჩავაყაროთ შაქარი, კვერცხის გულები, გამდნარი კარაქი, ვანილის ექსტრაქტი, ცოტა მარილი., 1ს.კ ყავა ესპრესო და ავთქვიფოთ კარგად. ეს მასა შევურიოთ ცილიან მასას და ავურიოთ კარგად. მიღებული მასა ჩაასხით საცხობ ფირფიტაში და შედგით აერღუმელში.აცხვეთ 40 წუთის განმავლობაში. როცა გამოცხვება ზევიდან მოასხით ნუთელა და მოაყარეთ მოხალული თხილი.
ნამცხვარი ნიგვზით |