შოკოლადის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

ზემოდან მოსასხმელად:

მომზადება:

გაადნეთ კარაქი. შეურიეთ კაკაო და 1/8 ლ წყალი. გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსამდე.ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი, დაუმატეთ შაქარი და 1/2 ჩ.კ. მარილი. ვანილის ჩხირს ამოაცალეთ გული და შეურიეთ ფქვილიან მასას.ფქვილიანი და კაკაოიანი მასები ერთმანეთში შეურიეთ, დაუმატეთ კვერცხი, არაჟანი და კარგად მოურიეთ. მიღებული ცომი ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 45-50 წთ. გამოიღეთ ღუმლიდან და გააგრილეთ.შაქრის პუდრა გახსენით 5 ს.კ. წყალში. გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ კაკაო, წყლიანი შაქრის პუდრა და კარგად აურიეთ. მიღებული მინანქარი წაუსვით ნამცხვარს.

შოკოლადის ნამცხვარი

4.5 (90%) 2 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. სახელი*ანა says:

    საფხვიერებელში რას გულისხმობთ???

    • xatia says:

      ცომის საფხვიერებელი ეს არის სპეციალური ფხვნილი, რომელსაც ნამცხვრებში სოდის მაგივრად ხმარობენ .

  2. სახელი*ნატალია says:

    1/8…..1 ლიტრი გაყავიტ 8 ჯერ, =125გრამი!!!!!!!!!!!!!

დატოვეთ კომენტარი