შემადგენლობა:
მომზადება:
შოკოლადი გავადნოთ წყლის ორთქლზე . საჰაერო ბურთი გავბეროთ ისე,, რომ 5-
7 სმ დიამეტრი ჰქონდეს. შევკრათ . კალკაზე დავასხათ შოკოლადი 4-
5 სმ დიამეტრის მქონე რგოლის ფორმით. საჰაერო ბურთი
( ნახევრად) ამოვავლოთ შოკოლადში, ზედაპირი მოვასწოროთ და დავდოთ შოკოლადის რგოლზე.
ნახევარი საათით გავაჩეროთ მაცივარში, შემდეგ გამოვიღოთ, საჰაერო ბურთი დავჩიტოთ
და გავაცალკევოთ კალათისგან. ასეთ
კალათაში შეიძლება მოვათავსოთ ხილის სალათა, სუფლე, ნაყინი
და სხვა და მივიტანოთ სუფრასთან.
ორეოს ტარტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი