შემწვარი ხორცი ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცი დავჭრათ საშუალ ნაჭრებად და მოვხარშოთ. კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად.

შევაციოთ და დავჭრათ კუბიკებად. როცა ხორცი მზად იქნება, დავაქუცმაცოთ,გადავტანოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე,

დავუმატოთ დაჭრილი კარტოფილი , მოვახეხოთ ყველი და შევდოთ ღუმელში შესაწვავად 180 გრადუსზე 20-25 წთ,

სანამ ყველი კარგად არ გადნება.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ჩრდილოური ემპანადები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი