შემადგენლობა:
სოუსისთვის:
მომზადება:
ყველი დაჭერით 1სმ სისქის ნაჭრებად, ამოავლეთ ჯერ ათქვეფილ კვერცხში,
შემდეგ დაფხვნილ ორცხობილაში და შეწვით ზეთში.
სოუსისთვის ხახვი და ნიორი დაჭერით წვრილად და მოშუშეთ ზეთში.
პომიდორს გადაავლეთ მდუღარე წყალი, მოაცალეთ კანი და ათქვიფეთ ბლენდერში.
სოუსის ინგრედიენტები შეურიეთ ერთმანეთს, დაუმატეთ მწარე წიწაკა, მარილი, პილპილი და შუშეთ 10 წთ.
ყველის ნაჭრები მოათავსეთ ლანგარზე. სუფრასთან მიიტანეთ პომიდვრის სოუსთან ერთად.
ჭარხალი ვაშლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი