შემადგენლობა:
მომზადება:
ნიორი გავარჩიოთ და თითოეული კბილი 2-3 ნაწილად გავჭრათ. ხორცის ნაჭერი წვეტიანი დანით ღრმად დავჩხვლიტოთ, თითოეულ ნაჩხვრეტში ჩავტენოთ ნივრის ნაჭერი. ხორცს მოვაყაროთ მარილიდა ზეთში არეული აჯიკა. თუნუქის ფურცელზე დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ხორცს შუამდე მოადგეს, ზედ დავდოთ ხორცის ნაჭერი კანით წვემოთ და შევდგათ 250 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.
როდესაც ხორცი მოიბრაწება, ცეცხლს დავუწიოთ საშუალო ტემპერატურამდე და ისე განვაგრძოთ შეწვა. ხანდახან ზემოდან მოვასხათ მისივე წვენი.
შემწვარი ხორცი თხლად დავჭრათ და სურვილიამებრ მოვასხათ როზმარინიანი მდოგვი.
მაკარონი რძით და ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი