შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათმის ნაჭრებს მოვაყაროთ მარილი,პილპილი,ყვითელი ყვავილი და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე.
როცა შეიწვება, გადმოვიღოთ და იმავე ტაფაზე გავადნოთ კარაქი, დავამატოთ დაჭრილი ნიორი,
ლიმონის წვენი, როზმარინი და ქათმის ბულიონი.
ამ მასაში დავაწყოთ შემწვარი ხორცი და გავაჩეროთ 5 წუთი. შემდეგ გადმოვიღოთ და მივირთვათ შემწვარ
კარტოფილთან ერთად.
ქათმის შნიცელი მარტივად |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი