შემადგენლობა:
მომზადება:
გახეხეთ პური. ცხელ ტაფაზე დაასხით ზეთი, მოშუშეთ დანაყილი ნიორი და ფორთოხლის გახეხელი ცედრა. თევზის ფილეს მოაყარეთ პილპილი და მარილი და მოათავსეთ ტაფაში ნიორთან და ფორთოხლის ცედრასთან ერთად. მოაყარეთ გახეხელი პური, დაასხით ფორთოხლის წვენი და შედგით ღუმელში 20 -30 წთ.მორთეთ მწვანილით და მიირთვით მოხარშულ კარტოფილთან ერთად.
ორაგულის ფილე გემრიელი სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი