შემადგენლობა:
მომზადება:
ფილე დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ამოავლეთ ფქვილში. ხახვი დაჭერით წვრილად. გაცხელებულ ზეთში მსუბუქად დაბრაწეთ ხახვი. ტაფაზე დააწყვეთ ფილეს ნაჭრები და შეწვით მაღალ ცეცხლზე, სანამ ფერს არ შეიცვლის. შემდეგ დაბალ ცეცხლზე განაგრძეთ წვა. სუფრასთან მიიტანეთ მოხარშული ბოსტნეულის გარნირთან ერთად. შეგიძლიათ გააფორმოთ ლიმონითა და მწვანილით.
შემწვარი თევზი თხელ ცომში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი