შემადგენლობა:
მომზადება:
გაასუფთავეთ თევზი, მუცელში ჩაუფინეთ 4-5 ღერო ტარხუნის ფოთოლი, მოაყარეთ მარილი, ჩაუდეთ 30 გრ კარაქი., თევზი მოათავსეთ კარაქწასმულ ფოლგაზე, მოაყარეთ ტარხუნის ფოთლები, მოასხით ლიმონის წვენი, შეახვიეთ და შედეთ გაცხელებულ ღუმელში. 15-20 წუთის შემდეგ გახსენით ფოლგა და გააგრძელეთ თევზის შეწვა. ზედაპირი რომ შეიბრაწება, გადააბრუნეთ და შებრაწერთ მეორე გვერდიც.
გამომცხვარი თევზი ყველით და სოკოთი |