შემადგენლობა:
მომზადება:
გოჭი გაასუფთავეთ,გარეცხეთ და გაამშრალეთ. აჯიკისთვის მოამზადეთ ინგრედიენტები : დანაყილი ნიორი, დაფქული წითელი წიწაკა, ხმელი ქინძი,მარილი. დანაყილი ნიორი და სანელებლები ერთმანეთში აურიეთ. დაამატეთ ზეთი. გოჭს ყველა მხრიდან წაუსვით აჯიკა. გოჭს აჯიკა წაუსვით მუცლის ღრუშიც. აჯიკაწასმული გოჭი თუნუქის ფურცელზე მოათავსეთ და 220 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შედგით შესაწვავად.
ხორცი ლობიოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი