შემადგენლობა :
მომზადება:
კომბოსტოს ფოთლები მოვაცილოთ და შევინახოთ, რადგან ამ კერძისთვის მისი ფოთლები არ გვჭირდება. დარჩენილ კომბოსტო მარილწყალში მოვხარშოთ. ნახევრად მზად რომ იქნება, ამოვიღებთ და პატარ-პატარა ნაწილებად დაჭრით. გახეხილ სტაფილოსა და წვრილად დაჭრილ ხახვს ერთად მოვთუშავთ. კომბოსტოსაც შევურევთ და ერთად ვთუშავთ. შემდეგ კი მოთუშულ მასას იმ წყალში ჩავყრით , რომელშიც მანამდე კომბოსტო მოითუშა. სუპს ცოტა სისქისთვის მანს დავამატებთ. პილპილით შევაზავებთ და გამორთვის შემდეგ, მწვანილებს ცოცხლად დავაჭრით.
ჭვიშტარი |