შემადგენლობა:
მარილწყალი:
მომზადება:
გაარჩიეთ კომბოსტო, დაჭერით სტაფილო, სტაფილოს მეოთხედს დაჭრისას მიეცით მოგრძო ფორმა, დანარჩენი დაწერით მრგვლად. გაარჩიეთ ნიორი, კომბოსტოს გადაავლეთ მდუღარე წყალი.მოათავსეთ საწურზე. ემალის ქვაბში ფენა-ფენა ჩაალაგეთ კომბოსტო.2 ღერი ნიახური, 1 ღერი კამა, რამდენიმე კბილი ნიორი, 10-15 ცალი სტაფილო ნაჭერი, 1 ც დაჭრილი წიწაკა( თესლის გარეშე), ასე გააგრძელეთ ჩალაგება, ვიდრე კომბოსტოს სულ არ მოათავსებთ ქვაბში. დაასხით მარილიანი მდუღარე წყალი, დააფარარეთ სახურავი და დატოვეთ სამი დღე. შემდეგ ამოწურეთ ბოსტნეული წყლიდან და ჩაალაგეთ ქილებში ( თითოეულ ქილაში ინგრედიენტები თანაბრად გადაანაწილეთ). იგივე წყალი აადუღეთ და დააასსხით ქილებში ჩალაგებულ ბოსტნეულს. დაახურეთ ხუფები და მოხუფეთ.
ენის სალათა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი