შემადგენლობა:
მომზადება:
კომბოსტოს დავანაწევრებთ, წყალს დავასხამთ და მოვხარშავთ. ძალიან არ უნდა გადაიხარშოს. ამის შემდეგ მას გათქვეფილ კვერცხში და საფანელში ამოვავლებთ. ზეთიან ტაფაზე მაიონეზის სოუსს გავაკეთებთ : მაიონეზს ცოტა წყალში გავხსნით, მაგრამ ძალიან თხელიც არ უნდა გამოვიდეს. კამას დავჭრით, ნიორს დავნაყავთ და ამ მასაში შევურევთ. ასევე პილპილსა და მარილს მოვაყრით. შემწვარ ყვავილოვან კომბოსტოს სოუსში ჩავალაგებთ.
ქათმის სალათი ბულგარული წიწაკით |
dzalian gemrieli kerdzia, me saert0d ar vxarshav, tafaze vwvav da mai0nezis bajeshi vawy0b, areve c0ta arajans vamateb.
უგემრიელესი კერდია