ყაურმა

მოამზადეთ ყაურმა ჩვენი რეცეპტით.!

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცხვრის ხორცი დავჭღათ 40-50 გრამიან ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევწვათ ცხიმში. დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ წყალი ან ხორცის ბულიონი და ვადუღოთ ხორცის მოხარშვამდე. პამიდორს გავაცალოთ კანი და მოვშუშოთ ცხიმში. როცა ხორცი მოიხარშება, დავამატოთ ჩაშუშული პამიდორი და მივიტანოთ სუფრასთან.

ყაურმა

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფარშირებული ბარკლები