შემადგენლობა:
მომზადება:
ნახევარ ლიტრ წყალში გავხსნათ 5 ჩ.კ ( თუ ხსნადი ყავაა), ან 7 ჩ.კ დაფქული ყავა და მოვხარშოთ.
ცალკე მოვხარშოთ შაქრის სიროფი, რისთვისაც 1 ნაწილ წყალზე უნდა ავიღოთ 1,5 ნაწილი შაქარი,
ვადუღოთ 15-20 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
სპირტს ჯერ დაემატება მოხარშული ყავა, შემდეგ სიროფი.
სასურველია, დავამატოთ კიდევ 5-6 წვეთი რომის ესენცია და 50 გრ კონიაკი.
შოკოლადის მილქშეიკი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი