შემადგელობა:
მომზადება:
ყაბაყს გავთლით და დავჭრით. ლიტრანახევარ წყალს დავასხამთ და ცეცხლზე დავდგამთ. ” გალინა ბლანკას” ჩავაგდებთ, ხახვსა და ნიორს ჩავაჭრით. შემდეგ მდნარ ყველსაც შევურევთ. როცა წამოდუღდება, ცოტა გავაგრილოთ და ის მდგრადი მასა ბლენდერში ავთქვიფოთ. ეს სუპი ძალიან ჰაეროვანი გამოდის. ზემოდან შეგიძლიათ წვრილად დაჭრილი კამა მოაყაროთ.
მაკარონის სუპი ხორცით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი