შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ და გაასუფთავეთ ყაბაყი, შემდეგ გახეხეთ მოზრიდილ სახეხზე. დატოვეთ რამოდენიმე ხანი,
რადგან გამოუშვას ზედმეტი სითზე. შემდეგ გადაწურეთ და დაუმატეთ კვერცხი და საფანელი, შეაზავეთ
მარილით და შაქრით და კარგად აურიეთ. თუ მასა მაინც ზედმეტად თხევადია, დაუმატეთ საფანელი
და ერთი კვერცხი. გააცხელეთ ტაფა ზეთით, შემდეგ მოზრდილი ს.კ ამოიღეთ მასა და დაასხით ტაფაზე,
შეწვით ორივე მხრიდან.
შესანახი ტყემალი |