მომზადება:
დადეთ ცხიმიან ტაფაზე თხლად და ბრტყლად დაჭრილი 600 გრ დაბეგვილი ხორცი, მოაყარეთ მარილი და
შავი პილპილი, ზემოთ დაუწყვეთ მრგვლად დაჭრილი 500 გრ პომიდორი, მოაყარეთ მარილი და შავი
პილპილი, შემდეგ მოაფინეთ მრგვლად დაჭრილი 2 თავი ხახვი, მის ზემოთ დააწყვეთ მრგვლად დაჭრილი,
მარილმოყრილი 1 კგ კარტოფილი, ბოლოს კი მრგვლად დაჭრილი 300 გრ ბულგარული, პილპილი,
მოაყარეთ მარილი, შავი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ქიძი და ოხრახუში. შემდეთ ღუმელში 180
გრადუსზე 1 სთ-ით.
როგორ შევწვათ ბადრიჯანი სწორად? |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი