შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფაზე გაადნეთ კარაქი და მოათავსეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ურიეთ სანამ არ
შეყავისფერდება. დაუმატეთ გახეხილი სტაფილო და კარგად აურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ
ქათმის ღვიძლი,მოაყარეთ მარილი,პილპილი და შეწვით. როდესაც შეიწვება გაატარეთ
ხორცსაკეპ მანქანაში. მიღებულ მასას დაუმატეთ სუნელები, კონიაკი და კარგად აურიეთ.
მოათავსეთ მაცივარში 1-2 საათით და შემდეგ მიირთვით.
სტაფილოსა და ბულგარული წიწაკის კონსერვი |