შემადგენლობა:
მომზადება:
ღვიძლი და ბოსტნეული ხორცსაკეპ მანქანაში გავატაროთ, შევურიოთ კვერცხი, ფქვილი, სოდა ,მარილი და პილპილი.
უნდა მივიღოთ ერთგვაროვანი, სქელი არაჟნის სისქის მასა.
ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, ზედ სადილის კოვზით მოვათავსოთ მაჭკატები და ორივე მხრიდან შევწვათ საშუალო ცეცხლზე.
მაჭკატებს მეორე მზარეს რომ გადმოვატრიალებთ, სახურავი დავახუროთ და ისე დავასრულოთ მზადება.
მაჭკატები მივირთვათ არაჟანთან ერთად.
ბრინჯი ხორცით და ტომატით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი