ღვეზელი ჯემით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ავთქვიფოთ კვერცხი და შაქარი, ჩავყაროთ  შიგ ფქვილი და ავურით კიდევ 5-6

წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავუმატოთ იმავე კვერცხების თეთრად

ათქვეფილი ცილა. დავასხათ ცომი ცხიმწასმულ ორ ტაფაზე და შევდოთ

ღუმელში ორივე ერთად. გამოვიღოთ ის, რომელიც ადრე შეწითლდება,

დავდოთ მასზე  ჯემი, გამოვიღოთ მეორეც, ზემოდან დავადოთ ჯემიან ცომს

და ისევ შევდოთ ღუმელში 4-5 წუთით. შემდეგ გამოვიღოთ და მოვაყაროთ

შაქრის პუდრა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ატმით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი