მომზადება:
აიღეთ 50 გ არაყი,დაუმატეთ 1ჩ.ჭ შაქარი, 1.5 ჩ.ჭ ზეთი. ყველა ერთად უნდა იყოს 2ჩ.ჭ. ჩაყარეთ ფქვილი და აზილეთ. გააკეთეთ ცომი, მერე გაყავით ორ ნაწილად, გაათხელეთ დანის ყუის სისქეზე ერთი ნაწილი და დააფინეთ ფორმის ძირში, ზედ მოაყარეთ 5 გახეხილი ვაშლი, რომელშიც ქიშმიში იქნება არეული, დაუმატეთ ნახევარი ჩაის ჭიქა შაქარი, ალუბლის მურაბა. ამას გადააფარეთ თავზე მეორე ფენა, გვერდები ამოუკეცეთ, თავზე მოაყარეთ ორცხობილას ფხვნილი, გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე 30-35 წთ.
ფრანგული ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი