შემადგენლობა:
მომზადება:
დავჭრათ თევზი წვრილ ნაჭრებად. გავთქვიფოთ კვერცხი,დავუმატოთ მარილი და შავი პილპილი. თევზის
ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხში, შემდეგ-საფანელში და შევდგათ მაცივარში 1 საათით. ტაფაზე დავასხათ ზეთი,
ჩავაწყოთ თევზი და შევწვათ 2-3 წუთი თითო მხრიდან. თუ თევზი კიდევ დაგრჩათ, ტაფა გაწმინდეთ
ქაღალდით, დავასხათ ზეთი თავიდან და ჩავაწყოთ შესაწვავად თევზის დარჩენილი ნაჭრები.
მოშუშული თევზი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი