ქათმის ხორცის გულიაში

შემადგენლობა:

მომზადება:

წვრილად დაჭრილი ხორცი მოვხრაკოთ ქონში. დავასხათ ტომატი, წყალი და ვხარშოთ 1-1.5 საათი.

ტაფაში მოვხალოთ ფქვილი, დავუმატოთ ხორცს. ჩავაჭრათ ხახვი, დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი,

პილპილი,მოვასხათ არაჟანი, ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე ყველაფერი ერთად 20 წუთი და სუფრასთან მიტანამდე

მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები.

ქათმის ხორცის გულიაში

3 (60%) 3 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი