შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათმის ბარკლები ჩაყარეთ წყალში 30 წუთით. ხელით ფრთხილად გააცალეთ კანი,ისე რომ არ დააზიანოთ. კანგაცლილი ბარკლები მოხარშეთ, ხორცი გააცალეთ და წვრილად დაჭერით. წვრილად დაჭრილი სტაფილო და ხახვი მოშუშეთ და გადაიტანეთ ხორცთან ერთად. დაუმატეთ მარილი და პილპილი.
ბარკლის კანში ჩატენეთ გულსართი და შეკარით ხის ჩხირებით. მოაყარეთ მარილი და ტაფაზე ორივე მხრიდან შეწვით. სუფრასთან მიიტანეთ შემწვარ ბროკოლთან ერთად.
კარტოფილის პიურე |