შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათმის ხორცი დაჭერით თხლად, მოაყარეთ მარილი და პილპილი, ასევე დაფქული წიწაკა. გამდნარ
კარაქში მოათავსეთ ქათმის ხორცი და დადგით ცეცხლზე. 7 წუთით დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე.
გამოწურეთ სოკო, წვენს დაუმატეთ იმდენი წყალი, რომ მიიღოთ 250 მლ სითხე. ამ სითხეში ჩადეთ ხორცი,
სოუსი წამოადუღეთ და ხშირად მოურიეთ. თხლად დაჭერით სოკო, არაჟანთან ერთად დაუმატეთ კერძს,
აადუღეთ და 5 წუთით გააჩერეთ ნელ ცეცხლზე. შეაზავეთ მარილით, პილპილით და დაფქული წიწაკით.
შემწვარი კარტოფილი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი