შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათამი მოხარშეთ, ამოიღეთ წვენიდან და ცალკე გადადეთ. სანამ ქათამი იხარშება, თასში ჩაასხით ტყემალი,
დააყარეთ ფქვილი და კარგად აურიეთ, რომ ფქვილი გაიხსნას და კოშტები არ ჰქონდეს, შეგიძლიათ მიქსერითაც ათქვიფოთ.
ტყემლიან ჯამში ცოტა-ცოტა ქათმის ბულიონი ჩაასხით და ურიეთ. ფქვილი კარგად რომ გაიხსნება,
მდუღარე ბულიონში ჩაახით და თან ურიეთ. დატოვეთ კიდევ 5-10 წუთის განმავლობაში.
დაჭერით ქათამი, ჩადეთ მზა ბულიონში, დაუმატეთ დაჭრილი ქინძი, 1-2 კბილი ნიორი, მარილი და პილპილი.
ხარჩო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი