შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ ღვიძლი, გააშრეთ სამზარეულოს ქაღალდით და დაჭერით პატარა ნაჭრებად. ამოავლეთ ღვიძლი
ფქვილში. გააცხელეთ ტაფა და დაადნეთ კარაქი, შეწვით ღვიძლი საშუალო ცეცხლზე. ამასობაში გადაწურეთ
სოკო და დაუმატეთ ის ღვიძლს. შეაზავეთ მარილით და პილპილით გემოვნებით. შემდეგ დაუმატეთ არაჟანი,
დაახურეთ თავსახური და დატოვეთ ცეცხლზე 10წთ. გამზადებული დაასხით თეფშზედა მოაყარეთ
წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.
ქათამი ბრინჯით და კარტოფილით |