შემადგენლობა:
გულსართი:
მომზადება:
0.5 ჭიქა ფქვილში ავურიოთ მარილი, საფუარი და დავასხათ თბილი რძე.
ცომს ნელ-ნელა დავუმატოთ ფქვილი და ზეთი. მოვზილოთ ცომი და დავდგათ ასაფუებლად.
ხახვი წვრილად დავჭრათ , მოვაყაროთ ცოტა მარილი და კარაქში მოვშუშოთ.
ხორცი და ხახვი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შევანელოთ მარილით, პილპილითა და ძირათი.
ცომი,რომ აფუვდება, დავყოთ 8-10 გუნდად, თითოეულში მოვათავსოთ გულსართი და შევკრათ.
ღვეზელები დავაწყოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფუცელზე, წავუსვათ კვერცხის გული და 10 წუთი თბილად გავაჩეროთ, შემდეგ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში გამოვაცხოთ, სანამ დაიბრაწება.
ან შეწვით ზეთშიორივე მხრიდან.
![]() |
აჩმა |