ქათმის ფლავი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქათამი მოვხარშოთ, მოვაცალოთ კანი და ხორცი დავაქუცმაცოთ. ბრინჯს დავასხათ წყალი და

გავაჩეროთ 20 წთ. გადავუწუროთ წყალი და მოვხრაკოთ ზეთში 2-3 წთ, დავასხათ ბულიონი და

ავადუღოთ. ჩავამატოთ ქათმის ხორცი, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი,დავდგათ ნელ ცეცხლზე და

მოვამზადოთ 10 წუთი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

პიურე ირლანდიურად





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი