შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათამი გავასუფთავსოთ, დავაჭრათ ნაჭრებად და მოვხარშოთ. ბულიონი გავწუროთ დოლბანდში,
ჩავყაროთ გარეცხილი ბრინჯი, წვრილად დაჭრილი ხახვი. ცალკე მოვხარშოთ ბარდა, ჩავაყაროთ
სუპს და ერთად ვადუღოთ. კერძის მომზადებამდე 5 წუთით ადრე დავუმატოთ ქლიავის ჩირი,
ქათმის ხორცი, წვრილად დაჭრილი კამა, მოვაყაროთ მარილი და ყველაფერი ერთად ვადუღოთ 2-3 წუთი.
ბრინჯის სუპი ბულიონით |