შემადგენლობა:
მომზადება:
გაშალეთ ბრტყლად ქათმის მკერდი და მოაყარეთ მარილი და პილპილი, ამოავლეთ თითოეული
ნაჭერი ფქვილში, დაფერთხეთ ზედმეტი ფქვილი, მაღალ ცეცხლზე გააცხელეთ ტაფა და გაადნეთ 3 ს.კ კარაქი.
დადეთ ქათმის ნაჭრები და შეწვით ვიდრე ოქროსფერი არ გახდება, რაც უფრო კარგად შემწვარი და ხრაშუნა
იქნება, მით უკეთესია. შეწვით თითოეული მხარე დაახლოებით 3-5 წთ. გადაიტანეთ ქათამი ტაფიდან და
იგივე ტაფაზე დაამატეთ ქათმის ნახარში და ლიმონის წვენი, ადუღეთ , შემდეგ დაამატეთ ქათმის ხორცი.
კოვზით რამდენჯერმე მოასხით საწებელი ქათმის ხორცს. სუფრაზე გადაიტანეთ მომზადებისთანავე და
დარჩენილი საწებელი მოასხით ისევ ქათამს.
ქათმის ღვიძლი სოკოთი |