ქათმის და ყველის ღვეზელი

შემადგენლობა:

ცომი: 

გულსართი :

მომზადება:

ქათმის ხორცი 5 წუთის განამვლობაში  ვადუღოთ და გადავწუროთ, კარტოფლის გავფცქვანათ, მარილიან წყალში 10 წუთი ვადუღოთ და გადავწუროთ. ქათმის ხორცი და კარტოფილი პატარა ზომის კუბიკებად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი და ყველი. კვერცხი და მარილი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ მაიონეზი, წყალი და ფქვილი. უნდა მივიღოთ არაჟნის სისქის მასის ცომ. ფორმას წავუსვათ კარაქი და ცომის ნახევარი ჩავასხათ. ზედ გადავანაწილოთ გულსართი და კვლავ ცომი დავასხათ. ზემოდან ლამაზად მოვასწოროთ. გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 35- 40 წუთის განმავლობაში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კალცონე ( დახურული პიცა)